Stolové kalendáre na rok 2014
Ďakujeme

Kalendáre na rok 2014

Vyberte si kalendár zo širokej ponuky a objednajte si ho priamo k vám z pohodlia vášho domova.

V internetovom obchode aaapapir nájdete širokú ponuku klasických kalendárov a diárov na rok 2014, ktoré sú praktické a estetické a elegantné zároveň. Dokonalý doplnok, každej domácnosti a kancelárie. V ponuke nájdete okrem klasických stolových kalendárov aj kalendáre nástenné, trojmesačné, daňové, poznámkové a plánovacie. Vyberte si typ, ktorý vám bude najviac vyhovovať.
Okrem veľkého výberu tovaru, vás osloví rôznorodosť typov a druhov, prepracovaná grafika obrázkov, prehľadnosť, vysoká kvalita a nízka cena.

Vyberte si typ ktorý sa do vašich obytných alebo kancelárskych priestorov najviac hodí.
Tiež si môžete vybrať so širokej ponuky tém obrázkov, podľa toho, ktorý žáner je vám najbližší, či už je to umenie, autá, ženy, muži, príroda, deti, či zvieratká ...

Kalendáre používame v nemalej miere celý náš život a sú jeho nezameniteľnou súčasťou. Pod pojmom kalendár rozumieme systém na počítanie času podľa období, vychádzajúcich z kolobehu každodenného života. Vychádzajú z astronomického hľadiska pohybu mesiaca a slnka, z použitím troch základných astronomických jednotiek: Deň, mesiac, rok.

Veľkou výhodou stolných kalendárov, je že mnohé obsahujú zvýraznené sviatočné obdobia alebo dni, menný register, kolónky na doplnenie informácií a poznámok ku každému dňu. Samozrejmosťou sú krásne, farebné alebo čiernobiele obrázky, mnohokrát obsahujúce odkazy na chutné recepty, pranostiky alebo citáty. Stolový kalendár vám môže poslúžiť aj ako vhodný a originálny darček pre každý typ človeka.

E-shop na stolové kalendáre vám ponúka Jedinečný a rokmi overený spôsob ako mať prehľad vo svojom dennom harmonograme, nezmeškať žiadnu schôdzku či stretnutie a nikdy nezabudnúť na výročie či narodeniny.

Stolové kalendáre pre domácnosť aj firmy

Nezabudnite stlačiť CTRL+D



DETAILNÉ INFORMÁCIE
Popis: Pripravte si kalendáre na rok 2014 už teraz.

Inštrukcie: n/a


Rating: 5.44 / 10.00 (25 hlasov)

UPOZORNITE KAMARÁTA
Odoslať neobnoví stránku a nevypne hru.
Vaše meno:

Váš e-mail: (nepovinne)

Kamarátov e-mail:


KOMENTÁRE
Pre vkladanie príspevkov sa musíte zaregistrovať a prihlásiť.
Táto hra nemá žiadne komentáre
KÓD PRE VLOŽENIE HRY NA VAŠU STRÁNKU
--->

TOPlist