Výpis všetkých hier
Combat Hero je rýchla akčná strielačka v štýle Unreal Flash s trochu farebnejšou grafikou. Hra obsahuje niekoľko módov (Free for All, Team Deathmatch, Capture the Flag atď).
5,5 Colony Stratégie
Colony je realtimová stratégia, v ktorej bude vašim cieľom zničiť nepriateľa skôr, ako zničí on vás. Vybudujte si stabilnú základňu a rozdrvte nepriateľa na padrť. Hru je možné hrať aj cez internet s hráčmi z celého sveta.
5,5 Civilization Wars Stratégie
Ukážte svetu, že tá vaša civilizácia je tá nellepší a najsilnejší :). Cieľom hry bude obsadiť všetky domy skôr ako vaši nepriatelia. Jednotky presúvate myšou. Ak chcete poslať jednotky z viacerých budov, bude nutné spoločným ťahom označiť všetky vami požadované budovy.
5,4 CiviBattle Stratégie
Veďte rímsku armádu proti nepriateľským vojskám. K vycvičeniu vojakov budete potrebovať dostatok surovín a tie bude potrebné nazbierať v spodnej časti hracej plochy.
5,6 Cactus McCoy Arkády
V roli kaktusa „McCoy“ budete skákať, behať a bojovať proti rade nepriatelov v niekolkých rôznorodých oblastiach. Hra obsahuje celú radu zbraní a ďalších bonusov.
5,4 Burrito Bison Akčné
Za nevysvetlitelných okolností ste boli polapení a umiestnení do gladiátorskej arény. Podarí sa vám v čo najkratšom čase utiecť a zachrániť si tak holý život?
5,7 Boxhead Akčné
Ve hre Boxhead sa vžijete do roly velkého hrdinu, který sa bude brániť pred Zombie. Na výber máte z niekolkých bojových prostredí a pokial získáte zbrane, môžete si ich meniť klávesami 1-9.
5,4 Battle Gear 2 Stratégie
Vypukla celosvetová vojna a v úlohe jedného vojska sa pokúsite dobiť celý svet. Za každú dokončenú bitku získate peniaze a skúsenosti, ktoré ďalej bude možné využiť pre vylepšenie svojich jednotiek.
5,6 Battle Gear Stratégie
Pokúste sa so svojou armádou ovládnuť celý svet. Na výber budete mať z niekoľkých kampaní a postupom hry budete môcť používať lepšie a lepšie jednotky.
5,4 Bloons 2 Logické
Bloons už všetci určite poznáte. Budete zostreľovať farebné balóniky a pre postup do ďalšieho kola bude nutné trafiť určený počet balónikov. Celkom sa pozriete do 8 rôznych krajín a vyskúšate 100 nových levelov.
5,6 All We Need Is Brain Logické
Položte aromatické mozočky tak, aby ich zacítili hladní Zombie a cestou spadli do bažiny, šliapli na mínu či zomreli akýmkoľvek iným spôsobom.
5,7 Alias 3 Bojové
Alias ​​3 je príjemná strieľačka, ktorá ma nadchla a peknú chvíľu nepustila :).
5,3 Air Transporter Logické
Sadnite do kokpitu helikoptéry a vydajte sa na stavbu rôznych budov, hasenie rozsiahlych požiarov a ďalších zaujímavých vecí.
5,6 Age of War Stratégie
V tejto hre bude vašou úlohou zničiť nepriateľskú pevnosť pomocou svojich jednotiek a obrnených veží. Za nazbierané skúsenosti môžete postúpiť na vyšší level a za zarobené peniaze môžete nakupovať nových vojakov.
5,6 Age of Defense Akčné
Cielom hry bude ubrániť základňu pred útočiacimi nepriateľmi a prejsť všetkých 40 levelov. Po každom levely získate body, ktoré vám poslužia na vylepšenie vašich zbraní.
5,1 Adam a Eva Logické
Hra "Adam a Eva" je pre všetkých, ktorí chcú na chvíľu vypnúť a oddýchnuť si u príjemnej online hry. Vašou úlohou bude pomôcť Adamovi v hľadaní raja a jeho milovanej Evy.
6,2 A Dralien Day Logické
Malý dráčik sa narodil bez mamičky a vašou úlohou bude nešťastnú matku nájsť a doviesť domov. V hre klikajte len na tie predmety, ktoré sú zvýraznené malým kruhom.
5,8 Bunny Flags Akčné
Ubránte vlajku za každú cenu. V žiadnom prípade sa jej nesmie zmocniť váš nepriatel. K dispozícii budete mať smrtiaceho zajaca a niekoľko stavebných prvkov (barikády, obranné veže apod).
Stroskotali ste na neznámej pustatine plneej zlých tvorov túžiacich po vašej krvi. Pre dokončenie hry bude nutné opraviť zničený balón skôr, než tvorovia zničia vás. Budete môcť upgradovať zbrane, stavať veže a ďalšie podobné vychytávky.
5,4 Sonic The Hedgehog Adventúry
Trúfnem si povedať že Sonica pozná väčšina z vás. Cielom hry je pozbierať čo najviac zlatých prstenov, zlikvidovať čo najviac protivníkov a dávať si pozor na svoje zdravie.
5,5 creep world Staré hry
Zahrajte si túto podarenú a úspešnú strategickú hru. Vašou úlohou bude ubrániť sa vode (creep) rozstrielať ju a prepojiť 3xtotem z vašim hlavným mestom. Pozor veľmi dobré online skóre kde sa zapisuje a vyhodnocuje úplne všetko.
4,7 Gold miner vegas Staré hry
Gold miner vegas
5,4 Ultimate Flash Sonic Staré hry
A flash clone of the highly popular Sonic game.
4,8 Gold Miner Staré hry
Try to grab as much gold as possible with your crane to advance to the next level.
TOPlist