Výpis všetkých hier
5,6 Medieval Rampage 2 Akčné
Konečne vyšiel ďalší diel tejto skvelej strielačky, v ktorej bude treba za pomoci svojho luku postrielať všetkých nepriatelov. Za pozbierané peniaze a získané skúsenosti si môžete vylepšiť buď svoj luk alebo svoje schopnosti.
5,6 Mad Trucker 2 Športové a závodné
Riadiť obrí červený nákladiak nie je len tak. Bude potrebné zastaviť pre nový benzín či jedlo, nabúrať čo najviac policajných áut alebo navštíviť servis pre prípad veľkého poškodenia. Cieľom hry bude čo najrýchlejšie dosiahnuť vzdialenosti 100 mil
5,7 Long Way Stratégie
Vstúpte na divoký západ a v podarenej "tower defense" hre Ubráň svojich býkov pred banditami a indiánmi. Hra ponúka skutočne veľké množstvo vylepšení, podarenú herné mapu a pútavý príbeh. V každom kole môžete voliť rôznu obtiažnosť - čím ťažšie, tým väčšia bude odmena za jeho dokončenie.
5,3 I Love Traffic Logické
Ako sa sami budete môcť presvedčiť, riadiť dopravu nie je žiadna sranda. Podarí sa vám, počas zadaného času, pustiť vopred určený počet automobilov a vyhnúť sa vážnejšie kolízii?
5,7 Chrome Wars Bojové
Vyskúšajte si svoje bojové umenie v hre Chrome Wars, v ktorej sa stretnete s krvilačnými robotmy z celého sveta. Po úspešných bitkách si budete môcť vylepšiť vášho robota.
5,6 happy tree friends Videá a vtipy
Aj happy tree friends majú svojich superhrdinov, ktorí vám prídu v núdzi na pomoc. Lenže ako to už u týchto príbehov býva, tak akákoľvek pomoc dopadá tragicky ...
5,6 Hobo Prison Brawl Bojové
Druhé pokračovanie obľúbenej bojovky konečne uzrelo svetlo sveta :). Po vašom zatknutí z prvého dielu sa ocitnete v nebezpečnej väznici a vaša úloha bude opäť rovnaká - všetkých pobiť a dostať sa na slobodu.
5,3 Hill Billy 1 Videá a vtipy
V tomto videu uvidíte, že aj normálna hádka o sendvič môže spôsobiť boj na život a na smrť. Keď sa náš hrdina snaží zostreliť muža, ktorý mu sendvič prešiel, zomrie pri tom aj niekoľko nevinných. To však nášho hrdinu neodradí a stále sa snaží pomstiť svoje najoblúbenejšie jedlo.
5,7 Hex Empire Stratégie
Hex Empire je ťahová stratégia, v ktorej sa budete pokúšať o dobití celého sveta. Ukážte ostatným hráčom, kto tu teraz bude pánom
5,4 Gibbets 2 Level Pack Logické
Vyskúšajte nové levely vydarenej hry Gibbets. Cieľ hry bude stále rovnaký a to včas odstreliť škrtiacich sa obesencov. Budete mať však dosť obmedzený počet šípov a tak bude nutné s nimi zbytočne neplytvať.
5,6 FlakBoy Logické
Celkom v 8-mich kolách bude vašou úlohou spôsobiť čo najväčšie poškodenie hernej postavičky. Pre postup do ďalšieho kola je nutné splniť zadané minimum.
Rozmanitý a farebný svet čaká len na vás. Preskákajte ho křížom krážom, pozbierajte všetky bodíky a zničte nepriatelské pavúky a slimáky.
5,6 Epic War 3 Stratégie
V strategickej hre Epic War bude vašou úlohou obrana svojho hradu a následné zničenie nepriateľskej základne. Nepriateľské tvory môžete zostreliť svojím lukom alebo na ne poslať vojakov, ktorých môžete nakúpiť za nazbieranú manu.
5,6 Europe and Italy Videá a vtipy
V tomto krátkom videu uvidíte, ako sa správajú Taliani a ako sa správa zvyšok Európskej únie. Mimochodom, nie sme si s Talianmi vo veľa veciach podobní? Ja myslím že áno :).
5,8 Epic Combo Stratégie
V tejto hre bude vašou úlohou čo najrýchlejšie dosiahnuť kombá s hodnotou 10 000. Zo začiatku to pôjde pomaly, ale akonáhle našetríte nejaké peniaze a postavíte pár vecí, začne sa diať niečo nevídaného.
5,6 Dwarf Toss Akčné
Zapíšte sa do histórie a pokúste se doletieť čo najďalej. Po stlačení medzerníku určíte uhol aj silu odpálenia. Pre dosiahnutie lepšej vzdialenosti bude nutné tesne pred dopadom na vodnú hladinu znovu stlačiť medzerník.
5,6 Dummy Never Fails Logické
Cieľ hry je pomerne jednoduchý. Bude potrebné, na čo najmenší počet výstrelov, trafiť farebnou guličku, ktorá vás prenesie do ďalšieho levelu. Ak sa chcete zapísať do tabuľky najlepších hráčov, budete musieť dokončiť všetky kolá.
5,6 Defense Hill Akčné
Ubránte posledný kopec pred inváziou nepriatelských mimozemšťanov. Postupom času môžete použiť lepšie zbrane (samopal alebo brokovnicu) resp. velmi silné TNT, ktoré zničí všetko živé na hracej ploche.
5,9 Damn Birds 2 Akčné
Po desiatich rokoch stojíte ako socha v parku a nečinne prihliadate, ako vás znečišťujú holuby a ďalšie ptáctvo. Jedného dňa sa všetko zmení, vám sa dostane do ruky zbraň a máte možnosť im to za tých niekoľko rokov všetko vrátiť. Zbrane meníte číslami na klávesnici. Druhý diel obsahuje radu vylepšení :).
5,7 Death Penalty Športové a závodné
V tejto špeciálnej futbalovej hre bude vašou úlohou odraziť zombie útok a neprísť o svoj život :)
5,5 CubiKill 2 Akčné
Aj keď sa hra zo začiatku môže zdať pomerne lahká, splniť všetky úlohy tak lahké nebude :). Napr. zlikvidovať 8 múch, získať viacej než 300tis bodov, nájsť všetky vražedné nástroje apod.
5,5 Cover Orange 2 Logické
Vašou úlohou bude zachrániť oranžové bytosti pred smrtiacimi vločkami. Na začiatku každého kola budete mať vopred určený počet rôznych tvarov, ktoré bude nutné použiť ako nepreniknuteľnú zábranu.
5,7 Counter Strike De_Assault Videá a vtipy
Pekná ukážka mapy De_Assault z hry Counter Strike. Vo videu sú obsiahnuté rôzne komické výjavy.
5,6 Counter Snipe Akčné
Súboj snajperov je tu. Môžete si vybrať z dvoch spôsobov hrania. Buď proti naprogramovaným počítačom alebo proti reálnym hráčom z celého sveta. Za každé víťazstvo obdržíte financie, ktoré vám posloužia pre ďalší upgrade zbraní.
TOPlist