Výpis všetkých hier
5,6 Gravitee Wars Akčné
Ovládnite celú galaxiu a zostrelťe všetkých protivníkov. Hra obsahuje niekolko rôznych planét a bude teda nutné počítať aj s gravitáciou. Nechýbajú už tradičné vylepšovania vašich vojakov a ich zbraní.
6,2 Gemcraft 2 Stratégie
Ďalší diel obrannej tower defence hry Gemcraft príchádza v trochu inom kabáte a s množstvom ďalších levelov. Vašou úlohou bude zabrániť priechodu nepriateľov pomocou obranných veží, ktorých vlastnosti budete upravovať špeciálnymi kryštálmi.
5,5 Ghost Guidance Bojové
Ako malý žijúci vírus môžete infikovať ostatné plavidlá a prevziať tak všetky ich vlastnosti a schopnosti.
5,8 Flight Akčné
Všetko sa začalo v jednom anglickom domčeku, kde žilo malé dievčatko bez mamičky. Napísala Ježiškovi a svoje prianie hodila ako papierové lietadielko. Vašou úlohou bude dostať lietadielko čo najďalej.
5,7 Farm Frenzy 3 Doba ladova Stratégie
Na starosť budete mať menší farmu tučniakov, o ktorú je nutné sa poriadne starať. Ochráňte svoje zvieratká pred ľadovými medveďmi a predávajte všetky svoje produkty.
5,4 Factory Balls 3 Logické
Podarí sa vám nafarbiť loptičku presne podľa zadanej predlohy? Hra oproti predchádzajúcemu dielu obsahuje radu nových funkcií a vylepšení.
5,7 Eskimoos really hunt Videá a vtipy
Chcete vedieť ako Eskimáci naozaj lovia? No rozhodne sa s tým nebabrajú a majú vymakané metódy, aby bolo za málo peňazí veľa muziky. Ostatne presvedčte sa sami.
5,2 Escaping the Prison Logické
Utiecť z väzenia nie je žiadna sranda, každopádne nie je to nič nemožného. V tejto hre budete pomáhať jednému z väzňov - existujú celkom 3 rôzne spôsoby, ako sa dostať na slobodu. Podarí sa vám nájsť všetky?
5,6 Downhill Snowboard 3 Športové a závodné
Tesne za vami sa odtrhla obrovská lavína a tak budete musieť ísť čo najrýchlejšie do údolia, inak vás lavína zavalí a rozmačká :). Ak patríte medzi skutočné adrenalínové jazdca, môžete po ceste (klávesami A, S, X, Z) robiť rôzne triky.
6 DJ Sheepwolf Mixer Športové a závodné
Ak ste niekedy túžili byť slávny DJ, tak v tejto hre máte jedinečnú možnosť. Skúste vhodne poskladať veľké množstvo tónov a zástup fanúšikov sa určite pohrnú :).
5,4 Desert Rifle 2 Akčné
K likvidácii vašich nepriatelov budete môcť využiť celkovo 7 rôznych zbraní, ktoré budete môcť vylepšiť napr. o laser, tlmič apod. Po každom dokončenom dni si nezabudnite nakúpiť dostatok nábojov.
5,5 Demonrift TD Stratégie
Prečkajte nepriateľské útoky v ďalšej vydarenej Tower Defense hre. Vhodným rozmiestnením a vylepšením svojich veží to nebude tak ťažké.
5,7 Dead Metal Akčné
Prežite všetky nepriatelské útoky. Ovládať budete vesmírnu bojovú loď, ktorú budete môcť za pozbierané diely vymeniť napr. za jednu z ďalších.
5,9 Catapult Madness Akčné
Dokážete prekonať vzdialenosť 50 000 stôp a dostať sa tak k susednému královstu pre pomoc? V hre nechýba už tradičná možnosť upgradov a dalších špeciálnych vylepšení.
5,3 Bunnykill 4 Videá a vtipy
Štvrtý a posledný diel série Bunykill obsahuje veľmi zaujímavé prvky i scény. Nášmu hrdinovi sa podarí dostať až k samotnej hlave nepriateľov a ako to celé dopadne? Tak na to sa pozrite sami :). Upozorňujeme, že video obsahuje väčšie množstvo brutality.
5,4 Bunnykill 2 Videá a vtipy
Druhé pokračovanie videa Bunnykill. Je ešte o niečo brutálnejší a mŕtvych je tam aj o niečo viac.
5,7 Building Blaster 2 PP Logické
Vyskúšajte 50 nových levelov, ktoré ste vytvorili vy sami. Cieľom hry bude zničiť existujúce budovy pod určenú úroveň a nezraniť ani jedného z civilistov.
5,9 Bridge Tactics Logické
Rozložte bomby na správne miesta a zlikvidujte nepriateľskú armádu skôr, než prekročí okraje mosta. K dispozícii máte obmedzený počet dynamitov a umiestniť ich môžete v podstate kamkoľvek.
5,5 Bowja the Ninja 2.5 Logické
Bowja the Ninja 2.5 je špeciálny diel, ktorý vám naznačí dej medzi druhým a tretím dielom. Odpracte z cesty všetky nepriateľské ninja a stretnite sa s finálnym bossom.
5,6 Bloom Defender Stratégie
V novej "Tower Defense" hre budete likvidovať príšerky za pomoci rôznych stromov, ktoré môžete nakúpiť (alebo vylepšiť) za získané kvapky vody. K dispozícii budete mať veľa bonusových kúziel.
5,3 Bobulous Postrehové
V tejto hre si riadne precvičíte svoje reflexy. Cieľom bude jesť menších nepriateľov a pritom si dávať pozor, aby vás nezožral niektorý z väčších nepriateľov. Po naplnení vášho tráviaceho ústrojenstva vyrastiete a bude tak možné sa vrhnúť na väčšie a väčšie nástrahy.
5,6 BattlePaint Akčné
Cielom tejto online hry bude prežiť čo najdlhšie a zlikvidovať pritom všetkých protivníkov. Každý zabitý po sebe zanechá farebnú škvrnu a vašou úlohou bude tento neporiadok upratovať.
5,4 Airport Madness 3 Logické
Šéfovať veľkému letisku nie je len tak. Chce to byť stále v pozore a neustále strážiť priestor okolo letiska. Vašou úlohou bude za čo najkratší čas zarobiť čo najviac peňazí. Dajte si veľký pozor na to, aby sa vám nezrazila rôzne lietadlá.
5,7 zOMGies 2 Akčné
Prežite čo najdalej a zlikvidujte pritom všetky zombie, ktoré se vám postavia do cesty. Po každom dohranom kole získáte jednu novú zbraň.
TOPlist