Výpis všetkých hier
5,6 Epic Battle Fantasy 2 Stratégie
Klasická bojová stratégia, za úlohu máte poraziť všetky individuá.
5,7 Doodle God 2 Logické
Druhý diel o stvorení sveta je tu. Čo bude vašou úlohou? V úlohe boha budete začínať so 4 základnými prvkami a bude nutné objaviť všetkých 192 zostávajúcich prvkov.
5,5 Dogfight 2 Akčné
Vráťte sa do doby minulého storočia a usadnite za kokpit malého lietadla. Cielom hry bude postrielať všetkých nepriaťelov.
5,6 Desert Moon Stratégie
Prežite celých 5 dní. Ak sa nepriatelia dostanú za vašu líniu, zoberú si trochu z vášho zdravia. To nesmie za žiadnu cenu klesnúť až na nulu, inak pre vás hra končí. Jednotky môžete rozmiestniť po určenej ploche a je len na vás, koľko a aké použijete.
6 Defend Your Nuts Akčné
Ubránťe svoju základňu po dobu 20tich kôl. K dispozícii budete mať 4 rôzne zbrane (luk, brokovnicu, pušku a bazuku) útočiť na vás bude mnoho nepriatelov. Na konci 20teho Kola na vás bude čakať samotný diabol.
5,3 Bug War 2 Stratégie
Aj v druhom diele bude nutné obsadiť všetky nepriateľské pozície a rozdrviť tak nepriateľa na padrť. V hre sa stretnete s rôznymi druhmi veží i máp. Stratégovia sa určite nudiť nebudú :).
6,1 Zombie Land Športové a závodné
Kto by si len pomyslel, že človek môže s baseballom byť svetu tak užitočný :). S vašim parťákom, ktorý vám bude nadhadzovať loptičky, budete Ostrelovať prichádzajúce zombie.
5,6 Vampire Skills Logické
V úlohe upíra bude nutné použiť správne kúzla a dostať sa k prekrásnym princeznám, ktorým budete vysávať krv.
5,3 Whack Your Boss 2 Akčné
Whack Your Boss je dosť brutálnou hrou, v ktorej si skúsite v roli neschopného zamestnanca zabiť svojho šéfa. K dispozícii budete mať všemožné veci válajúce sa po kancelárii. Hra obsahuje väčšie množstvo krvi a neni preto určená pre slabšie povahy.
5,6 Try to Survive Akčné
Na flashovú hru má tento kúsok nevídanú grafiku. Zastavte inváziu nepriatelských príšeriek, ktoré svami nebudú mať zlutovanie. K dispozícii budete mať solidnú základňu s velkým množstvom munície.
5,9 Thing thing 3 Akčné
V treťom pokračování tejto skvelej akčnej strielačky sa znovu vydáte proti nepriatelom. Oproti minulému dielu bol obnovený story mode(príbehový mód) a ďalšie módy taktiež nechýbajú. Ako vždy si môžete sami zvoliť vzhlad postavičky.
5,7 The Tickler Bojové
V úlohe veľmi zvláštneho robota sa budete snažiť ubrániť pred nájazdmi nepriateľských vojsk. Svoju postavu môžete postupne vylepšovať.
5,5 The Light Temple Arkády
Pokúste se s dvomi odlišnými postavičkami dostat do ciela každého kola. Oboje postavičky môžete ovládať naraz a tak si hru užijú aj 2 hráči na jednom počítači. Pozbierajte všetky diamanty a pokúste sa fungovať ako jeden tým.
5,4 The Last Shelter Stratégie
Vhodne rozmiestnite obranné veže a Ubráň svoje základne pred útokmi mimozemských chrobákov. K dispozícii budete mať veže ľahkého i ťažkého kalibru, rôzne herné obtiažnosti a veľa upgradov.
5,4 Tetravalanche Postrehové
Utečte pred padajúcimi predmetmi a fialovým monštrom, ktoré sa pomaly zosúva z dolnej časti hracej plochy.
5,4 Tequila Zombies Akčné
S rôznymi zbraňmi zlikvidujte čo najvetší počet zombie a vydržte tak čo najdlhšie. Raz za čas vám priletí niektorý z bonusov, ktorý si môžete vziať stlačením šípky dole.
5,5 Tank Destroyer Akčné
Jedného dňa ste sa vybrali na tanku po lúke, bolo vám super až pokial vás nezačali napádať ostatné tanky. Vašou novou úlohou je zničiť čo najviac týchto nepriatelov.
5,4 Swords and Sandals 3 Bojové
Tretí diel veľmi obľúbené hry Swords and Sandals konečne uzrel svetlo sveta. Hra nadväzuje na predchádzajúce 2 diely a obsahuje množstvo ďalších vylepšení. Škoda, že sa jedná len o demoverzii.
5 Super Villainy Akčné
Vesmírne bitky sú tu. Úspešne dokončite 14 rôznorodých kôl, prestrielajte si cestu ku 4 silným bossom a vylepšujte si svoje vlastnosti. Nechýba ani „slow motion“ a špeciálny útok.
5,2 Star Worms Videá a vtipy
V tomto videu uvidíte, ako by to asi vyzeralo, keby sa postavičky zo Star Wars dostali do prostredia počítačovej 2D hry Worms.
5,3 Silvestr 2010 Postrehové
Všetkým prajem pekného Silvestra a vstup do nového roku tou správnou nohou :). V hre budete odpaľovať rakety a čím viac rakiet naraz odstrelíte, tým viac bodov získate.
5,6 Siegius Stratégie
Ak vás bavila strategická hra "Age of War", tak môžete privítať nový a ešte lepší diel. Budú na vás čakať prepracované levely, nové jednotky a hromada nepriateľov.
5,9 Scuba Logické
Preskúmajte podmorskú hladinu a pozbierajte všetky potrebné časti pre stavbu nového motora. Prvky zoberiete držaním ľavého tlačidla myši.
5,8 Shadez Black Operations Stratégie
Rovnako ako váš protivník začínate s určitým finančným obnosom, za ktorý bude treba vybudovať silnú armádu, ktorá nepriateľa rozcupuje na padrť. Hru je možné hrať na niekoľko obtiažností a tak si na svoje prídu aj tí najnáročnejší stratégovia.
TOPlist