Výpis všetkých hier
5,6 What is Love Videá a vtipy
V tomto videu môžete vidieť úžasný videoklip k pesničke "What is Love". Zistíte, že aj nad tým najväčším zlom nakoniec vždy zvíťazí láska :)
5,4 Worm Madness Akčné
V roli silného červíka bude vašou úlohou zožrať ostaté zvieratká. Dajte si však pozor na nebezpečné druhy, ktoré vám uberú cenné životy
5,8 Unreal Flash 3 Akčné
Flashová hra inšpirovaná populárnim „Unreal Tournament“ vás zavedie do boja o prežitie alebo budete usilovať napr. o udržanie vlajky.
6,1 Upstream Kayak Športové a závodné
Pokúste sa zdolať nástrahy divokej riečky a dôjsť do vytúženého cieľa.
5,7 Truck Launch Maniac Športové a závodné
Cieľ hry bude veľmi jednoduchý a to doletieť čo najďalej :). Postupom času budete môcť svoje vozítko vylepšiť a dosiahnuť tak väčšej vzdialenosti.
5,4 Tower of Doom Stratégie
Vašou úlohou bude zničiť celý svet. Začínať budete s malou bezbrannú vežičkou. Celkovo bude možné použiť 4 druhy veží - každá veža má iné vlastnosti a má teda rôznu účinnosť na jednotlivé druhy útočníkov.
5,6 The Forest Temple 3 Arkády
V treťom ďieli sa opeť dostávame do tajomného chrámu, kde bude nutné, za spolupráce ohnivého mužíka a vodnej víly, prekonať všetky prekážky a pozbierať čo najviac diamantov. Doporučujem hrať dvaja, hratelnosť sa tak zvyšuje o 100 %. :)
5,3 Tesla Stratégie
Svetoznámy génius Nikola Tesla je v ohrození. Nepriateľské armády ho chcú zničiť spolu s jeho moderným sídlom. Sadnite do veliteľstva obranných veží a svojimi blesky spáľte všetky zloduchmi na popol.
5,8 Territory war Akčné
Táto hra je velmi podobná legendárnim Wormsom. Akurát tu proti sebe bojujú panáčikovia a majú menší arzenál zbraní. Ale naoplátku si môžete vybrať z viacero typov štýlu hry.
5 Tentacle Wars Stratégie
Vojna mikróbov je tu. V úlohe generála zelenej armády budete obsadzovať nepriateľská sídla. V každom kole bude dôležitý najmä začiatok - stačí zvoliť zlú taktiku a nepriateľ vás rozmetá na padrť.
5,3 Swords and Sandals 2 Bojové
Vyskúšajte si svoje bojové umenie v podarenej hre Swords and Sandals 2. Cieľom hry je vycvičiť si svojho gladiátora a zlikvidovať všetkých súperov. Svojho gladiátora môžete vylepšiť po všetkých stránkach a je len na vás, akou cestou sa vydáte.
5,4 Stick Figure Badminton Športové a závodné
Stick Figure Badminton je celkom obyčajný badminton, v ktorom vyhráva ten, čo ako prvý dostane 7 bodov. Správna zábava ale začne až vtedy, keď si zoženiete nejakého kamaráta a pustíte sa na nemilosrdný súboj v dvoch.
V poslednom diely budete utekať polícii, likvidovať svojich posledných protivníkov. Po úvodnom intre sa všetko trochu zvrtne – Kiro je zatknutý, Shorty je postrelená. Všetko bude záležať len na vás, na Vinniem.
6,1 Sift Heads World 3 Akčné
V treťom ďiely budeš pomáhať Vinniemu a jeho bande pri odstranení „Alonza“, ktorý na konci druhého dielu silno uderil. Hra obsahuje niekolko nových herných prvkov.
5,6 Shopping Cart Hero 2 Akčné
Kto by si len pomyslel, že skoky do dialky s nákupním vozíkom budú tak zábavné :). Čím ďalej skočíte, tím viac financií získate, za ktoré bude možné nakúpiť velmi širokú škálu rôznych vylepšení.
5,3 Roly-Poly Monsters Logické
Špeciálna hallowenská edícia populárnej série Roly-Poly sa od ostatných dielov trochu líšia, princíp však zostáva stále rovnaký. Vašou úlohou bude odstreliť všetky strašidlá.
5,4 Roly-Poly Cannon 3 Logické
V každom kole budete musieť zlikvidovať zlé bytosti. Dajte si však veľký pozor na to, aby ste neublížili nevinným ľuďom. Čím viac budete mať myš vzdialenú od kanónu, tým silnejšie vystrelíte.
5,7 Penguin Massacre Akčné
Skoro všetci ostatný tučniaci sa proti vám zbúrili a budú sa snažiť zvrhnúť vašu pevnosť za každú cenu. Vašou úlohou bude základňu ubrániť a postrielať všetkých podliakov. Po každom dokončenom levely si budete môct nakúpiť rôzne vylepšenia.
6 Pencilmation 2 Videá a vtipy
S naozaj originálnym nápadom prišli tvorcovia tohto videa. Ceruzkou nakreslený panáčik sa stretne s panáčikom z prepisovačky ...
5,6 Palisade Guardian 2 Akčné
Vašou úlohou bude ubrániť osamotenú budovu pred nájazdamy nepriatelov. Hra má celkovo 35 levelov a 6 rôznych zbraní, ktoré bude možno nakúpiť za našetrené peniaze.
6 Offroaders Športové a závodné
Zahrajte si offroadové závody, v ktorých budete porážať ostatných štartujúcich, zbierať peniaze, nakupovať nové autá a skúšať nové a dlhšie trate.
5,5 Ninja Brawl Bojové
Ninja Brawl je pomerne príjemná bojovka, v ktorej bude potrebné pozabíjať všetkých nepriateľov.
V podzemných laboratóriách sa dejú príšerné veci a vedcom sa všetko vymklo kontrole. Prestrielajte sa cez 50 poschodí plných krvilačných netvorov, ktoré chcú len jedno – vašu krv.
5,6 Mechanical Commando 2 Akčné
V roli celokovového bojového komanda bude nutné sa prestrielať cez nepriatelskú základňu, ktorá bude plná nemilosrdných vojakov.
TOPlist